Lesbian travel!!! Een vakantie voor alleen maar vrouwen

Lesbian travel

Lesbian travel is een vakantie voor alleen maar vrouwen. Daarvoor kan je dus terecht bij Travel Womon. dit is een reisbureau die alleen maar reisjes organiseert voor vrouwen. Dit bedrijf weet dat er voor hetero vrouwen makkelijk een vakantie te boeken is dan voor de lesbische vrouw. Zo weet ook deze onderneming waar gay- friendly plekken zijn en welke plekken je beter kan vermijden als lesbienne. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jij een onbezorgde en veilige vakantie krijgt waar je andere mensen leer kennen en volop kan gaan genieten samen met de groep die met je mee is.

Lesbian travel

 

Deze Lesbian travel is voor mij een geweldige ervaring geworden en ga volgend jaar zeker weer mee

Omdat ik als lesbienne graag eens op vakantie wilde gaan met alleen maar vrouwen die ook gay zijn. Ben ik opzoek gegaan naar een reisbureau die dit voor mij kon waarmaken. Zo kwam ik al snel terecht bij Travel Women. Deze reisbureau had een gepaste reis dat zij Lesbian travel noemen. Zo kon ik nieuwe contacten gaan leggen op een plek waar niemand raar van opkeek. Door deze geweldige vakantie heb ik mijn nieuwe vriendin leren kennen en gaan wij volgend jaar weer mee met deze geweldige reis.