Mindfulness vakantie, wat een fijne ervaring

Mindfulness vakantie, ken je dit al? Dit is waarover ik namelijk graag mijn complimenten wil achter laten. Zelf heb ik een flinke poos met mijzelf in de knoop gezeten. Het was mij soms allemaal even te veel en de vermoeidheid begin chronisch toe te slaan. Soms kon ik ook zomaar in tranen uitbarsten en dan wit ik niet altijd waarom. Eigenlijk was ik vaak alles gewoon even moe, letterlijk en figuurlijk. Ik sprak hier wel over met de mensen in mijn omgeving en toen een goed vriendin mij de website liet zien over een Mindfulness vakantie. Wist ik dat ik hier wat mee moest gaan doen. Het kon immers niet zo blijven doorgaan. Daarom besloot ik contact te zoeken met dit bedrijf om een weekend in te plannen. 

Mindfulness vakantie

 

Mindfulness vakantie is goed voor lichaam en geest

De Mindfulness vakantie heeft zoveel met mij gedaan dat ik dat bijna niet kan omschrijven. Je wordt namelijk zo erg met jezelf geconfronteerd en dit geeft naast een aantal tranen echt een helende werking. Ik heb mijzelf weer helemaal terug gevonden en ik ben na het weekend met deze goede ervaring weer anders in het leven gaan staan. Nu maak ik weer plannen om te gaan sporten en wandelen. Mijn vermoeidheid begint gelukkig weer af te nemen en ik begin weer wat meer lol in het leven te krijgen. Deze indrukwekkende ervaring heeft mij erg goed gedaan. 

Daarom nodig ik je uit om eens op de website te kijken. Het is namelijk ook een leuk idee om met een team collega’s bijvoorbeeld een zeiltocht in te lassen. Ook hier wordt er gewerkt aan de teambuilding et cetera. De mensen van dit bedrijf zijn erin getraind om de mens te zien en te helpen. Zelf kan ik inmiddels bevestigen dat het echt werkt vooral voor jezelf!

Training