Zoekt u een fijn hotel met uw hond op de Veluwe?

Ik vind het altijd een dingetje om te bedenken wat ik met de kerstdagen ga doen. Ik heb namelijk geen familie meer en ik heb ook geen partner, dus het gevaar dreigt dat de kerstdagen een beetje eenzaam worden. Vandaar dat ik altijd even mijn best moet doen om te zorgen dat ik deze dagen toch leuk doorbreng. Dit jaar wilde ik het niet thuis gaan vieren, maar buiten de deur. Ik wilde graag naar de Veluwe. Ik heb dit jaar de kerstdagen doorgebracht in een hotel waar ik ook mijn hond kon meenemen en ik kan zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik vond dit hotel met hond op de Veluwe via het internet en was meteen enthousiast toen ik zag dat ze honden toelieten. Zoekt u dus ook een hotel met hond op de Veluwe, dan kunt u ook eens kijken op de site toffeplekken.nl. Hier vond ik namelijk mijn hotel met hond op de Veluwe en ik ben blij dat ik hier een kijkje ben gaan nemen. Ik kon gelijk een reservering maken en ik heb daar ook niet lang mee gewacht want ik had zo’n vermoeden dat het weleens druk kon worden tijdens de kerstdagen. Er zijn veel mensen in Nederland met een hond en dus leek een verblijf in een hotel met hond op de Veluwe mij iets wat veel mensen zouden willen doen. Ik heb dus geboekt en op 24 december ben ik vertrokken. Toen we aankwamen, werden we hartelijk verwelkomd door het personeel en onze hond kreeg zelfs een lekker koekje. Het hotel was prachtig en het kamertje dat we hadden was comfortabel en schoon. Er was zelfs een kleine tuin waar onze hond naar hartenlust kon spelen.

Mijn verblijf in het hotel met hond op de Veluwe was een groot succes

Tijdens het verblijf in het hotel met hond op de Veluwe was er ook een kerstdiner met allerlei heerlijke gerechten en de volgende ochtend konden we genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het was een heerlijke manier om de kerstdagen door te brengen. Ik kan het hotel met hond op de Veluwe waar ik mijn hond mee naartoe kon nemen zeker aanbevelen aan andere hondenbezitters die op zoek zijn naar een leuke en comfortabele plek om de kerstdagen door te brengen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het hotel was prachtig. Ik kijk al uit naar mijn volgende verblijf.

Wilt u ook de boel de boel laten?

Ik zou dit hotel zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een leuke en comfortabele plek om even te ontspannen op de Veluwe met hun hond. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het hotel was prachtig. De kamers waren comfortabel en Ik ben echt even bijgekomen. Kortom:

  • Ik kan u de site toffeplekken.nl van harte aanbevelen
  • Ik heb via deze site een heerlijke kerst gehad
  • Ik hoop hier vaker een keer te kunnen komen met mijn hond

Surf snel even naar de site om te zien waar u een keer wilt gaan reserveren.