Ontdek veelzijdig Suriname

Overweeg jij een rondreis Suriname ? Dit geliefde vakantieland mag je zeker niet missen. Al vele vakantiegangers gingen je voor. Door de prachtige natuur en de rijke cultuur is een vliegticket Suriname echt een item voor op je verlanglijst. Er gaan vanaf Schiphol rechtstreekse vluchten naar Paramaribo. 10.5 uur later sta je met je voeten op de grond in deze voormalig Nederlandse kolonie en kan het genieten van je vakantie beginnen!

Travel light

Je vliegticket is vaak het duurste onderdeel van een vakantie. De afgelopen jaren zijn vluchten duurder geworden en moet je vaak ook extra betalen voor ruimbagage. Gelukkig heb je voor een rondreis door Suriname weinig kleding nodig. Door het heerlijke klimaat kun je zomers gekleed gaan. Het ter plekke laten wassen van je kleren is vaak goedkoper dan betalen voor bagage. Zonnebrandcrème en muggenzalf kun je natuurlijk ook prima ter plekke kopen, dus travel light!

Een veelzijdige rondreis Suriname

Suriname is zo veelzijdig, je hebt behoorlijk wat tijd nodig om alles in dit land te ontdekken. Met een rondreis door Suriname benut je je tijd zo effectief mogelijk. Vaak is zo’n programma ook voordeliger dan je hele reis los boeken. Grote kans dat je zo bespaart op je vliegticket en dat je vluchttijden gunstig zijn. Een groepsrondreis is mogelijk voor elke leeftijdscategorie. Je zit dus altijd bij mensen van je eigen leeftijd als je daar waarde aan hecht. Ook kun je altijd een reisprogramma vinden dat bij jouw reisstijl past.

Ontdek de natuur

In Suriname kun je de prachtige natuur goed al wandelend ontdekken. De jungle trakteert je overal waar je maar kijkt op weelderige, dik beboste uitzichten. Kun jij je voorstellen hoe heerlijk het regenwoud ruikt? Je hoort de ara’s overvliegen terwijl je een verse mango eet. De mango’s uit de supermarkt zullen je gegarandeerd nooit meer smaken. Liever actiever bezig? Wild water rafting is dan een echt avontuur. De vele stroomversnellingen zullen de adrenaline door je lijf laten gieren.

Met een gids dieren spotten

Veel vakantiegangers gaan pas tevreden naar huis als ze dieren gespot hebben. In Suriname kun je je hart ophalen, want er leven hier talloze dieren. Je kunt onder andere dolfijnen spotten, luiaards ontdekken, en er leven ook tientallen verschillen soorten apen. Wanneer je op pad gaat met een ervaren gids mis je niks van deze bijzondere dieren. Een gids is sowieso een goed idee, want in Suriname leven ook dieren die je liever niet alleen tegenkomt. Jaguars en poema’s bijvoorbeeld.

Spanning en sensatie

Suriname is een belevenis op zich. Zoek je een echte adrenalinekick tijdens je reis? Dan moet je zeker snel die reis gaan boeken. Er is keuze genoeg in spannende activiteiten en excursies. Wat dacht je van een meerdaagse off-road 4×4-tocht waarbij de auto zelf bestuurt. Je komt obstakels en zandkuilen tegen, dus spanning in elk moment. Ook een speedbootsafari of tocht van enkele dagen op een mountainbike behoren tot de mogelijkheden. Altijd al eens willen slapen in een hangmat in een echt tropisch regenwoud? Suriname heeft het gewoon allemaal.