Villa te koop Spanje

Staat er een Villa te koop in Spanje en wilt u deze kopen? Dan kunt u het beste PureSpain inschakelen voor de Villa te koop Spanje. Zij helpen u met alle zaken die komen kijken bij het kopen van een Villa in Spanje. Eerst bekijken ze samen met u wat de opties zijn, aan de hand van uw wensen en eisen. Als u eenmaal besluit de villa te kopen, is PureSpain nog niet klaar met u. Ze regelen onder andere de notaris, bankgarantie en registratie. U hoeft u hier dus geen enkele zorgen over te maken!

De villa’s van PureSpain

De villa’s die PureSpain aanbied zijn erg voordelig. Zo heeft u al een villa vanaf 189.000 euro! Een villa hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Pure Spain is geheel onafhankelijk en werkt met vaste bouwheren die garant staan voor een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding. Als u een villa koopt via PureSpain bent u verzekerd van een leven tussen de Spanjaarden. Zo liggen de villa’s in bestaande woonwijken waar 80% Spaans is. Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact opnemen met de medewerkers van Pure Spain. Deze zijn te bereiken via het nummer +34 618245967. De medewerkers staan u overigens graag te woord.

Onze ervaring met Villa te koop Spanje

In de zomer van 2016 heb ik samen met mijn man een villa gekocht in het mooie Spanje. Deze villa kochten we omdat we het in Nederland wel hadden gezien met de mensen, het weer en de cultuur. Er was een geschikte villa te koop in Spanje en we twijfelde het er niet aan om het te kopen. We wilden namelijk Nederland op korte termijn verlaten en ons budget kon het ook toelaten. We kochten de villa en vertrokkenen naar Spanje. Nu bijna 1,5 jaar later, genieten we elke dag van de Spaanse zon en cultuur. We gaan hier nooit meer weg!