Boerderijcamping Brabant, plezier voor de kinderen

Camping de Gijzel

Boerderijcamping Brabant is een aanrader! Met name wanneer je kinderen hebt! Zij willen natuurlijk niet de hele dag op een stoel zitten om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Zij willen actief bezig zijn om in de avond in slaap te vallen op de bank. Heerlijk rennen en ravotten in de speeltuin om vervolgens de dieren nog een knuffel te geven voordat zij gaan eten. Wellicht herken jij dit direct! Maar wist jij dat dit ook te realiseren is? Bij camping de Gijzel ben je namelijk van harte welkom om te genieten van de ruimte mét je kinderen!

Boerderijcamping BrabantBoerderijcamping Brabant, een en al gezelligheid

Zelf gingen wij altijd naar een camping in het noorden van het land. Daar hebben wij tot op heden heerlijk mogen genieten van onze vaste  staanplaats. Echter wilde wij eens een keer wat anders. Voornamelijk ook omdat onze zoon wat ouder is en op die camping is er voor hem niet veel te beleven. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al snel terecht bij Boerderijcamping Brabant.

Zoals ik op de website van de Gijzel had gelezen is dat er voor hem onwijs veel te beleven is. Van de speeltuin tot aan het verzorgen van de dieren. Bovendien is alles op de camping zelf te vinden. Wel zo prettig om te weten dat wij dan heerlijk bij onze caravan kunnen blijven zitten. Hij kan zijn eigen helemaal uitleven in de speeltuin en dat is wel handig. Hierdoor hadden wij er voor gekozen om afgelopen zomer op deze camping een verblijf te boeken. Via het internet is dit erg eenvoudig te realiseren. Alles wat geregeld en wij waren klaar voor vertrek!

Vakantie

Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en konden wij onder begeleiding naar onze plaats toe. Wat een prachtige en zeer ruime plaats hebben wij toegewezen gekregen.