Het leukste zomerkamp bij Zomerkamp

A family are sat at a lake on a nice summers day. The children are running ahead while parents look on.

Bent u zelf niet van plan om op vakantie te gaan, maar willen uw kinderen wel heel graag? Laat ze dan mee gaan op zomerkamp! De kinderen kunnen zich dan in een leuke en veilige omgeving kunnen uitleven en de ouders kunnen rustig hun eigen ding een keer gaan doen. Dit is meestal voor beide partijen erg fijn!

De kinderen zullen op zomerkamp vele verschillende avonturen gaan beleven. Dit gaan ze doen op de mooiste locaties midden in de natuur. Van te voren kunnen zij een thema gaan kiezen waar hun interesse het meeste bij ligt. Ze worden dan bij hun leeftijdsgenoten geplaatst die dezelfde interesse hebben. Ten slotte zullen ze op het zomerkamp de hele dag dingen gaan doen die de meeste kinderen niet thuis kunnen beleven.

Is uw kind een echte survival vannaat? Dan is het survivalkamp iets voor hem of haar. Ook is er het gamekamp en voor de creatieve meiden is er het crea girls zomerkamp. Ze zullen de hele dag activiteiten gaan doen wat zij het leukste vinden om te doen. Op de website kunt u alle thema’s gemakkelijk bekijken en uitzoeken.

Over het zomerkamp

Al meer dan 28 jaar biedt Het Zomerkamp verschillende zomerkampen aan voor kinderen, jeugd en jongeren. Deze  zomerkampen worden gegeven in een veilige omgeving die ook erg leuk is tegelijkertijd. Er is een duidelijke structuur en regels maar door de verschillende thema’s doen de kinderen de hele dag een activiteit die hij of zij leuk vindt!