De beste camper reizen maak je in Australië

Camper reizen staan garant voor avontuur. Tijdens je trektocht kom je in allerlei onverwachte situaties terecht. Door het contact met de plaatselijke bevolking leer je je vakantieland beter kennen dan wanneer je in een hotel logeert. Een continent waar je bij uitstek camper reizen kunt houden is Australië. Het land kent prachtige natuurgebieden, waarbij je kunt kiezen voor een reis door hele ruwe gebieden, door de bergen, langs lange kuststroken of over schitterend aangelegde snelwegen. De beste reizen per camper in Australië worden georganiseerd door australiancampers.com. Dat bedrijf helpt je om een route te plannen en daar een passende camper bij te vinden.

Camper reizen door eigen ervaringen

Het personeel dat bij australiacampers.com werkt maakt zelf ook graag camper reizen. Ze gebruiken daarvoor één van de campers die door het bedrijf worden verhuurd. Daardoor doen ze waardevolle ervaringen op, die ze kunnen gebruiken bij het samenstellen van camper reizen voor hun klanten. Belangrijk voor het succes die reizen is de keuze van de camper. Wie door het ruwe landschap wil trekken heeft beslist een 4×4 camper nodig. Voor een trektocht over mooie geasfalteerde wegen volstaat een wat minder krachtig model. In beide categorieën zijn hele luxe exemplaren te huur, maar er zijn ook hele simpele campers beschikbaar.

Welk budget heb je nodig voor camper reizen

Nederlanders gaan gaan graag met een camper op pad vanwege de vrijheid die je dan hebt. In principe kun je rijden totdat je geen zin meer hebt. De plek waar je dan bent aanbeland is je meteen je overnachtingsplek. Camper reizen in Australië zijn niet goedkoop, vooral vanwege de vliegreis. De prijzen voor het huren van een camper vallen behoorlijk mee, vooral als je je realiseert dat je in je hele vakantie geen hotelkamer hoeft te boeken.